Elinstallationer och rör i stugan i Arvika

Elinstallationer och rör i stugan i Arvika

Hejsan på er

Just nu håller vi på med alla sista elinstallationer i stugan i Arvika. När vi köpte stugan så fanns det ingen el dragen vilket vi kände att vi vill ha. Nog för att vi inte tänkt att ha tv och så där, men vi vill gärna ha belysning och att vi kan laga mat och sånt. Vi fick tag på en firma i Arvika som jobbar med elinstallationer tack vare tips i våra sociala medier faktiskt. Jag lade ut och frågade om jag kände någon som kände någon eftersom jag hellre anlitar ett företag som jag fått personliga rekommendationer om. Det känns ju lite tryggare tycker jag i alla fall.

Vatten har vi dragit rör för redan så det är klart. Jag ser verkligen fram emot att få spendera mycket tid där i sommar, så hoppas ni att vi får många fina och soliga dagar. Stugan ligger alldeles nära en sjö så vi har tillgång till badplats och bygga. Sen gillar vi att vara ute och fiska och vandra och grilla, så mycket tid i skog och natur blir det ju när vi är där. Det är verkligen tid för återhämtning och ladda en massa nya och goda energier. Just i naturen tycker jag att man gör det allra bäst och särskilt i sällskap med familjen.

På vanliga veckodagar när man bor i stan och jobbar så försöker vi ändå ta vara på stunder med lugn och ro. Det är liksom sällan sådant som blir av sig själv utan man får se till att skapa dem. Sen om det handlar om att mysa med en bra film, vara ute och promenera eller tappa upp ett bad det är ju upp till var och en vad man gillar. Nu på somrarna tar man gärna vara på solen och ljuset så gott det går. Ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.