Husgrunder och dränering

Husgrunder och dränering

Hej där bloggen! Jag har tänkt lite nu men som så många gånger förr så är det utan något faktiskt resultat. Det är så att jag äger en tomt i Örebro som egentligen har stått helt tom under alla dessa åren, men som jag vill göra något med. Häromdagen satt jag och funderade lite på vad det är som krävs för att smälla upp en kåk. Först och främst behövs det någon som kan lägga husgrunder och utföra dränering. Sen krävs det snickare, rörmokare, elektriker och hela köret. Min första tanken vara att det bara krävdes en snickare innan jag insåg hur mycket arbete det faktiskt är med att bygga ett hus ifrån grunden. Dränering och husgrunder känns som tämligen krävande arbeten och är inte ens hälften av bygget gjort. Sen ska alla rör och avlopp dras innan fasaden ska börja byggas och en elektriker ska dra el. Tanken på att smälla upp ett litet hus som jag kan hyra ut försvann väldigt snabbt och det är väl inte så konstigt, ett sådant stort projekt har inte jag tid med. Det är ju flera olika hantverkare som behövs med olika expertis områden, jag vet inte ens vad man kallar en arbetare som lägger husgrunder eller som jobbar med dränering. Så jag väljer att lägga den här lilla planen på is ett tag till och så får tomten fortsatt vara tom. Någon gång i framtiden ska det dock bli ett hus där, jag tror man kan tjäna lite enkla stålar på att bara hyra ut ett hus. Det finns säkert någon i Örebro som hade varit intresserad utav det. Ett annat alternativ är att sälja tomten men jag tror på en större vinst på man hyr ur i några år och sen eventuellt säljer när det finns ett hus där också.  


Kommentarer är stängda.