Våtrum i Vara – vårat nya badrum blir så fint!

Våtrum i Vara – vårat nya badrum blir så fint!

Hej på er alla i det härliga vårvädret!

Här i Vara jobbar vi vidare med vårt badrum och har nu hantverkare hemma som är specialiserade på våtrum. När man ska renovera eller bygga till exempel kök, badrum eller tvättstuga så ska man anlita en riktigt installatör för just våtrum, annars kan man råka illa ut. Skulle något gå fel så kan man ju dels få fuktskador men sen täcker inte försäkringen om något skulle gå sönder eller ni får vattenläcka eller liknande, om det är så att det blivit installerat av någon som inte är yrkesman.

Det är härligt och roligt att det äntligen blir av, jag längtar så efter vårt nya badrum. Men det tar ju så mycket längre tid än man föreställde sig innan. Mitt tålamod kanske inte är så stort ibland, jag vill gärna att det ska bli färdigt fort. Oavsett vad det gäller, så när man bestämt sig för att få något projekt gjort så vill jag att det ska gå fort. Firman vi anlitat kommer från Vara och är superduktiga så jag har ingenting att klaga på, de gör sitt jobb och är här och jobbar de tiderna som är avtalat. Jag kanske bara hade trott att det skulle bli klart på kortare tid.

?Så är det nog med all form av renovering vare sig det handlar om ett våtrum eller något annat, så tar det alltid längre tid och kostar mer än vad man trott. Men jag ser ju att det börjar ta form nu och de har sagt att det kommer kunna bli färdigställt denna veckan och då börjar det pillet som jag tycker så mycket om, att liksom flytta in och ställa i ordning allt. Jag gillar att göra det fint och mysigt och det kommer bli ännu roligare nu när det är nytt och fräscht! Hoppas ni har något roligt att se fram emot denna veckan. Ha en fin dag!


Kommentarer är stängda.