Det här med minireningsverk

Det här med minireningsverk

Tjenare bloggen! Jag har under några veckor fått frågor här på bloggen angående minireningsverk och om det är något som man kanske ska installera. Det här med minireningsverk hade jag inte riktigt hört innan och det är något som faktiskt fascinerade mig ganska mycket. Jag började söka runt efter lite information och se vad det innebär, så nu har jag faktiskt lite kött på benen och kan säga att det bör ses som ett bra alternativ om man inte har tillgång till det vanliga avloppet. Även om man har tillgång till det vanliga avloppet så kan det faktiskt vara bra att installera ett minireningsverk och det är en kostnadseffektiv lösning. Om jag har förstått det rätt så fungerar ett minireningsverk precis som ett vanligt reningsverk fast uppenbarligen i en mindre version, det är också miljövänligt. Utifrån vad jag har fått fram så är det absolut ett strålande alternativ om man exempelvis har en sommarstuga ute på landet och inte kan ta del av det vanliga reningsverket. Jag själv har ett sommarhus utanför Uppsala och jag ska nog faktiskt se över min lösning som jag har där. Det finns så klart några alternativ på marknaden men jag har hittat ett företag som heter Consax och det kan nog mycket väl bli så att jag slår dem en signal. Eftersom att jag inte har någon jättebra koll på det här så kan det nog vara bra att kontakta någon som arbetar inom den branschen. Jag hoppas att ni har fått lite klarhet av vad ett minireningsverk är och när det används. Om inte annat får ni kommentera så ska jag absolut kolla om det finns mer information att ta fram. Det var allt för denna gången, nu får ni ha en fin eftermiddag och så småningom en trevlig helg. Ha det bra! 

Kommentarer är stängda.