Jag behövde en målare

Jag behövde en målare

Hej igen denna eftermiddag med regntunga skyar här i Höör. Även om vädret inte är det bästa så känner jag mig på bra humör i alla fall för nu är äntligen villan målad och resultatet blev alla tiders. Till den här målningen så behövde jag en målare och jag vände mig till en målerifirma som jag bara hade hört gott om genom ett par vänner, ett gift par som tidigare vänt sig till dem och rekommenderade mig att vända mig dit. Om man inte har tiden eller kunskapen till att måla så ska man givetvis vända sig till en professionell målare och det är ju en yrkesgrupp som finns av en anledning!

Huset var tidigare mintgrönt för den som bodde där tidigare hade en väldigt speciell stil och smak. Även invändigt var det ett underligt färgval men det har jag ordnat till själv genom att måla alla väggarna vita. Ett mintgrönt hus var inget som jag ville ha så jag bestämde att det skulle vara snyggt även med ett vitt hus på utsidan så så fick det bli. Jag kan ärligt säga att jag är rätt så duktigt på att måla, i alla fall invändigt. Men, när man jobbar heltid och har många intressen så finns det inte mycket tid att lägga på sådant här om man inte vill lägga all fritid på måleriarbeten och det kände jag att jag inte hade lust med. Så det var varför jag valde att vända mig till denne målare i Höör och jag tycker utan tvekan att även ni som behöver en målare skulle vända er till denna firma. Med det sagt mina vänner, så var det inget mer jag skulle ta upp, i alla fall inte i det här inlägget. Ha nu en fin dag och jag hoppas ni kommer tillbaka till bloggen snart igen.

Kommentarer är stängda.